Väninnan har bjudit med mig på kortare vandring

älvdalenJag har aldrig varit i väg och vandrat någonsin och nu har min kära älskade väninna bjudit med mig på en kort vandring nära Älvdalen som ska ta tre dagar. Jag är ju aldrig sen till att tacka ja till nya underbara äventyr för det är ju det jag brinner för att få uppleva så mycket saker som möjligt under min livstid.

Vandring har jag alltid varit sugen på att prova själv men jag har inte riktigt haft någon att vandra med och då känns det inte lika roligt längre men nu har jag äntligen fått lära känna en ny väninna som gör sådana här saker varje år. Vem vet kanske blir det mer i framtiden om jag tycker det är roligt?

Jag håller just nu på med att gå igenom vad för saker jag behöver och det enda jag egentligen inte har är en sovsäck så det är något jag just nu tittar på.

Jag hittade denna sida sovsäck som jag tycker förmedlar väldigt bra vad jag kan tänkas behövs inför en enklare vandring med två nätter ute i det vilda. Tydligen är det sovsäckar av dun som gäller om man är så frusen som jag är så det lutar just nu att köpa en dunsovsäck även om det blir lite dyrare än tänkt.

Jag kollade lite information om fjällvandring också och jag måste ju bara säga att det är något jag verkligen vill prova någon gång i mitt liv för det ser så mysigt ut samt att det är en jäkla bra upplevelse.

Min väninna har ju varit överallt och vandrat så förhoppningsvis tar hon med mig på fler vandringar om detta går bra. Jag ska dock nu försöka öva upp min vandringskondition ordentligt för det är en hel del uthållighet som krävs och jag har endast tränat på att springa ett par kilometer men jag tror att det ska gå bra ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.