Någon som har tips vart det går att hitta snygga mediabänkar?

Jag tycker jag har varit runt överallt på jakt efter snygga mediabänkar, men jag hittar inte alls det jag vill ha. Vi har ju TV så klart och sen har vi en mittenhögtalare som behöver stå framför TVn, men så som vi har det nu får det inte plats.

Antingen får man sätta center högtalaren sidan om TV vilket inte alls är snyggt eller så får man gömma högtalaren i ett fack men det är inte heller så snyggt. Jag har sett på utländska sidor att det finns mediabänkar där det finns två hyllor ovanpå varandra så att TVn hamnar ovanför center högtalaren. Men jag har inte kunnat hitta något liknande än så länge och då ha jag ändå varit inne på mio.se, ilva.se, mediamöbler.nu och så vidare.

Är det någon som har någon liknande uppsättning av system som kan tipsa om hur det går att lösa på ett snyggt sätt? Det enda alternativet ser ut att vara montering på vägg, men problemet vi har är att våra väggar är i betong och är nästan omöjliga att borra i. Sist vi skulle borra i våra betongväggar, brände vi nästan tre stycken borrar innan vi var klara med fyra! stycken hål. Det är också sjukt jobbigt för man måste sätta till väldigt mycket kraft för att det ska kunna bli ett hål ens. Det känns nästan som att det är helt fel grejor eller något som vi använder, vilket det kanske är.

Jag tar mer än gärna emot tips på hur ni andra har löst det för det vore helt klart intressant att veta. Jag söker också tips på möbelbutiker på nätet som har ett bra sortiment av mediabänkar. Inte IKEA och sånt bara.

Som ni ser på våran befintliga TV setup så ser det riktigt fult ut så som vi har det idag och det är inte heller speciellt stabilt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.