Kört lite testrace på Tacx cykeltrainer

Så jag hittade äntligen en cykeltrainer som uppfyllde mina krav och som inte var för dyr. Jag hittade Tacx Satori som jag tyckte skulle kunna fungera bra till det jag skulle använda den till. Jag fick hem den för ett par dagar sedan och har hunnit ta ett par mindre lopp och än så länge tycker jag den fungerar väldigt bra.

Jämfört med spinningcykel så är det som natt och dag, jag kommer aldrig gå tillbaka till någon jädrans spinningcykel. Så stor skillnad är det i känslan tycker jag, jag kanske bara har provat dåliga spinningcyklar?

Men än så länge är jag extremt nöjd och förhoppningsvis kommer jag igång på allvar nu i vinter så man är redo att ge sig ut till våren. Annars brukar det vara tvärtom d.v.s. inte redo för att ge sig ut alls då man inte har tränat speciellt mycket under hela vintern så man är helt rostig. Nästa år blir det inte så!

Nu börjar ju julen närma sig också och jag håller efter mitt ätande så länge det bara går, men jag vet att jag kommer hugga tag i ett par goda kakor under julen. Choklad är också en sådan som som skapar problem då jag stoppar i mig alldeles för mycket julchoklad. Men detta året har jag ändå kunnat hålla mig ganska så bra om jag ska vara helt ärlig, kanske för att där är inget sug på något sött just nu? Men tro mig det kommer…

Vi har inte heller bakat några lussekatter heller än så länge så det påverkar säkert mitt sötsug positivt. Det kommer dock blir lite bak nu i veckan eller till nästa för jag vill ändå inte ha en jul utan några lussekatter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.