Har äntligen kommit igång med träningen

löpningDet är väl själva fan att jag inte fortsätter med min träning när vintern kommer och sen kommer jag alltid igång så himla sent med träningen på våren. Varje år så säger jag att jag ska börja springa när det blir 5 plusgrader eller mer men sen när det väl är fem grader ute så ändrar jag mig till 10 plus i alla fall men nu detta året tog jag mig kragen och bara gav mig ut.

Man går ju ut och känner på vädret och i och med man inte håller igång så känns ju fem grader riktigt kallt men när man väl är ute och springer så får man ju upp värmen i kroppen och då är det helt plötsligt skönt med bara några plusgrader. Men nu när jag äntligen kom igång tidigt så är jag så glad för att jag bara tog mig i kragen och gjorde det.

Jag känner ändå att jag vill få mig i form inför strandsäsongen och varje år har jag börjat så sent och inte hunnit bli av med alla mina extra julkilon jag har ”byggt” på och det är inte förrns i augusti jag mer eller mindre när nöjd vilket är alldeles försent.

Just nu springer jag med min mobil men sneglar lite på att köpa en pulsklocka eller något liknande i framtiden då jag känner att mobilen saknar lite så som t.ex. pulsmätning och sådant plus att ett armband eller klocka är betydligt mindre klumpig men det får blir lite senare jag kollar på detta då jag helst väntar in min återbäring på skatten till midsommar.

Ut med er nu så ni inte ångrar er, om jag kan så kan ni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.