Grym början på sommaren

Denna sommaren har redan levererat en grym värme och jag bokstavligen njuter varje dag. Det är extremt ovanligt att det är så här varmt och jag tror nog aldrig jag har fått uppleva en så här varm maj någonsin. Visst har det kunnat vara lite varmt i maj förut, men detta är nästan löjligt.

Även juni ser ut att kunna bli riktigt fin, från vad jag kan se på SMHI d.v.s. 10 dagar framåt så är där inte ett regnmoln i sikte. Dessutom ser det ut som temperaturen kring 28-30 grader verkar hålla i sig.

Även om det har varit vannsinigt varmt så har jag inte hunnit bada än, men det kommer. Troligtvis nästa vecka så kommer jag ta mitt första dopp detta året och jag kan ju avslöja att jag vanligtvis inte badar. Jag är helt enkelt en badkruka och är inte speciellt intresserad av att bada i kallt vatten, men med denna värmen få har faktiskt sjöarna blivit vara.

Min pappas födelsedag är också runt knuten och jag funderar lite på vad jag kan ge i födelsedagspresent. Det är trots allt hans 60 års dag och jag behöver komma på något väldigt kul att ge, helst något som han kommer minnas resten av livet. Det är mycket möjligt att det blir någon upplevelse eller liknande, han gillar ju sånt.

Jag har inte bloggat på ett tag och en stor anledning till det är för att jag ständigt har varit sjuk, men nu har jag varit frisk ganska länge. Äntligen. Har varit hos doktorn men de har inte kunnat hitta något, deras gissning var att det var något drygt förkylningsvirus som inte ville släppa. Men som vanligt så går det inte att bota virus med t.ex. antibiotika, så då måste man helt enkelt vänta ut det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.