Fars dag

fars-dagDå har man varit på besök hos farsan på fars dag och som alltid så är det lika trevligt då det är så sällan jag får träffa pappa för antingen är han upptagen hela tiden eller så är jag upptagen med något. Det är kanske tur att fars dag är mer eller mindre inbokat varje år i kalendern för annars hade det säkert blivit inställt ibland.

Detta året beslutade vi oss för att lägga ihop något riktigt bra och om jag ska vara helt ärlig så blev det riktigt lyckat denna gången. Det vi köpte åt honom var en spaweekend för honom och mor min så de kan få komma iväg och verkligen koppla bort all stress. Visst massage är inte riktigt det min pappa gillar men jag tror de kan få en riktigt trevlig weekend ihop med restaurangbesök med mera.

Det är inte så ofta vi lägger ihop en så dyr presents på fars dag men vi kände att mamma och pappa behövde detta för de har varit under väldigt stor stress den senaste tiden. Förhoppningsvis blir det värt pengarna och de får en trevlig weekend i alla fall även om det kan vara svårt att koppla bort vardagen så snabbt.

Så lite tid man har nuförtiden, det är nästan så man tror att någon sitter och spolar fram ens tid hela tiden bara för att jävlas med en på något sätt. Det märks att man behöver jobba på att få tiden att räcka till och tyvärr får personer lida för det i ens närhet för tiden finns helt enkelt inte till.

Nu är vi på väg att börja renovera ordentligt också så mycket av den tiden kommer gå till att börja planera även all det jobbet också, sidan om allt. Ganska galet när jag tänker efter.

Hur får man tid med allt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.