Dagens baby-inköp, Babygym

pingu-babygymHaha usch nu börjar jag faktiskt bli riktigt nervös, snart kommer den stora dagen då jag får föda ut våran nya familjemedlem och vi längtar så på att träffa denna nya människa. Det är ganska så häftigt när man tänker på det att en ny ”okänd” människa kommer ansluta sig till våran lilla familj snart men vi se fram emot det verkligen.

När man har försökt att få barn så länge och äntligen få reda på att man är gravid är en helt sjuk känsla. Det första jag tänker var att det inte kunde stämma och jag behövde ta om testet omedelbart vilket jag då gjorde och fick syn på att det stämde. Den känslan är priceless.

Nu har jag väldigt mycket jag måste planera inför barnets ankomst eller jag kanske skulle börja använda hans namn nu direkt så rättar sagt så kommer Henrik snart och där är mycket vi måste planera.

Det jag tittar på just nu är att köpa ett babygym eller rättar sagt så är det en beställning då mina svärföräldrar vill köpa det men det är vi som kommer få bestämma vilket babygym det blir.

Jag har tittat lite på babygymmet.se och pyret och snäckan och jag gillar så klart Skip Hop ABC modellen men jag tror faktiskt att jag vill ha ett Pingu tema eller Mumin dalen. Men jag är inte helt säker än och antagligen kommer min sambo att få vara med och välja om han nu tycker det är intressant nog. Jag tror mer att han är intresserad av möbler t.ex. skötbord och sådant samt inreda barnrummet med mera.

Skulle inte förvåna mig om han vill ha något smurf-babygym eller något för det är så typiskt honom men jag antar att smurfarna är ganska så populärt än i dag? Jag har inte så bra koll på tecknad film och sånt längre men jag antar att det är något som kommer bli aktuellt nu igen när man får barn.

Låt tiden gå fortare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.