Äntligen 2017! Gott nytt år alla!

Idag känns det faktiskt ganska bra, äntligen ett nytt år som vi alla kan få avnjuta. Visst 2016 kanske var ett ganska så dramatiskt år med mycket krig med mera, men nu har vi chansen att göra 2017 till ett bättre år. I alla fall för oss själva!

För det första, Gott nytt år!

Vad har ni läsare för egna mål inför hela 2017? Har ni några planer på att resa? Träna kanske? Berätta gärna i kommentarsfältet!

Det första jag ska göra 2017 är att verkligen sätta igång med min träning med cykeltrainer ordentligt. Jag måste komma igång och pressa mina tider inför våren 2017 så jag i alla fall har en chans att hänga med alla andra i cyklandet. Visst det är inga supertider jag är ute efter, men jag vill kunna hänga med alla andra för cykling är som roligast när man är ett par stycken. Det finns tillfällen då det är skönt att cykla själv, men oftast är det roligare med andra.

Detta är nog det första året som jag känner att jag inte är speciellt intresserad av att resa iväg utomlands. Jag är nog mer intresserad av att cykla upp i Sverige för att få se mer vad Sverige har att erbjuda. Jag är ingen skidperson så jag har aldrig fått se vad det finns längre upp i Sverige så där är säkert ganska mycket att uppleva för mig. Där är säkert väldigt trevliga personer också!

Jag är nog ganska nöjd överlag med mitt liv just nu, det är kanske därför jag inte har speciellt många mål detta året jämfört med de andra åren. Träning d.v.s. cykling är mitt huvudmål just nu.

Berätta gärna vad ni andra känner inför 2017!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.